Ny bok!

Mar 201812
Ny bok

Pressemelding: Blinke forlag og Pål Virik Nilsen fra Sandefjord lanserer en ny bok på årets «Sjøen for alle» messe på Lillestrøm 14-18 mars. «Båt i hastighet» er en bok for alle båtførere uansett kjønn, alder og skills. Boken er rettet mot båtbrukere som kjører over 20 knop.

I 2015 ga Virik Nilsen som er mest kjent som internasjonal offshorefører ut boken «Helt Propell». Også det en bok om hastighetskjøring på sjøen. Det er ganske stor forskjell på disse to bøkene opplyser Pål Virik Nilsen. - Den forrige var vinklet mot det mer ekstreme og de mest hastighetsinteresserte båtbrukerne. «Båt i hastighet» er myntet mer mot vanlige fritidsbåtbrukerne, helt fra 16 år og oppover som beveger seg over 20 knop med båt. Mange er gode men det er dessverre fortsatt båtførere der ute som trenger mer kunnskap og bevisstgjøring rundt dette. 

At det ikke har kommet et hastighetssertifikat er en gåte for meg sier Pål.

Pål Virik Nilsen driver også hastighetskurset «Helt-Propell» som er både teori og praktisk båtkjøring.
Mange kjenner ikke til hvilke utfordringer hastighetskjøring på vann har. Sammenlignet med bilkjøring så er det som natt og dag. Vannet kan være uforutsigbart og konsekvensene ved en eventuell ulykke er større. Denne boken omhandler ulike scenarioer, nyttig informasjon og tips slik at båtførere og passasjerer er mer forberedt samt ansvarsfulle.

Redaktør Ellen-Marie Wisløff i Blinke forlag sier:

- Det er hurtiggående båter som det selges mest av i Norge for tiden. Derfor er det på tide og morsomt å kunne lansere den første boka om hvordan man kjører trygt og økonomisk med disse båtene.  Boka er lettlest og har mange illustrasjoner som gjør det lett for alle å forstå temaet.

Bokens forfatter Pål Virik Nilsen, har stor erfaring med båtkjøring innenfor alle typer båter og skrog. Til daglig er han profesjonell racerbåtfører i utenlandske team. At han deler sin enorme erfaring med leserne er fantastisk. Vi gleder oss til å få denne boken ut i markedet avslutter Wisløff.

 

 

 

Blinke forlag har stand nr D05-27 under «Sjøen for alle messen»


Instagram

Next race

XCAT WORLD CHAMPIONSHIP 2022 coming soon

Follow my training!

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive