8 plass i VM

May 200424
8 plass i VM

Siste VM race på 65 nautiske mil var det så og si ingen vind og enda mindre bølger. Dette passet vårt oppsett og båt dårlig. Vi kjørte med en propell med for liten stigning, noe som enklere fortalt betyr bedre akselerasjon og mindre toppfart.

Siste VM race på 65 nautiske mil var det så og si ingen vind og enda mindre bølger. Dette passet vårt oppsett og båt dårlig. Vi kjørte med en propell med for liten stigning, noe som enklere fortalt betyr bedre akselerasjon og mindre toppfart. Det var toppfart vi trengte i dag. I og med den beste topphastighetspropellen vår ble ødelagt under torsdagens race ble vi nødt til å velge denne sprintpropellen.

Teamet

De andre store propellene vi har kjenner vi ikke så godt egenskapene til enda, og det hadde derfor blitt litt gambling å sette på enn av disse. Vi kjørte det vi vi greide med dette oppsettet og endte på en 9.plass i dagens race. Det var mange som slet i varmen i dag. Ikke minst motorene. Flere brøt med tekniske problemer og en båt gikk rundt. Dette var team som lå nærme oss i sammendraget og dermed hjalp oss til å beholde 8.plassen. Vi har lært mye om båten denne uken og utvikler oss i riktig retning hele tiden. Det største høydepunktet denne helgen er et vi ble beste norske team.

Linn Løve Olsen

Det var tre norske team som deltok under årets vm i Offshore 3C. Neste helg er teamet på plass i Oslo for å stille ut båten under Offshore 1 VM som går der lørdag og søndag. Neste race er NM løp og går i Holmestrand siste helg i august.


Latest blogs

 • Stresa next!

  Stresa Next
  07.Jun 2018
  Its great to get back to Stresa racing. Its my third time there competing.  I raced both Class-1 and XCAT there before. I love the circuit and the city. But most of all the special passion among the Italian fans and spectators! 
  Read more
 • Nice bike session today

  Bike session
  07.Jun 2018
  On top of Norway`s oldest cities Tønsberg.
  Read more
 • Course day

  Course day
  03.Jun 2018
  Today i am out with some people doing boat drive training with my Goldfish 28 with 2X400 Mercury engines. 
  Read more
 • Just before the start

  Going on
  06.Apr 2018
  You can feel the tense & adrenaline just before the start...
  Read more
 • Ready for Fujairah!

  Fujairah Race 1 2018
  05.Apr 2018
  Feels great to start another season. My 25th season in a row!
  Read more
More blog articles

Instagram

Next race

XCAT Italy GP, Stresa 6 - 8 july 2018

Follow me!

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive