8 plass i VM

May 200424
8 plass i VM

Siste VM race på 65 nautiske mil var det så og si ingen vind og enda mindre bølger. Dette passet vårt oppsett og båt dårlig. Vi kjørte med en propell med for liten stigning, noe som enklere fortalt betyr bedre akselerasjon og mindre toppfart.

Siste VM race på 65 nautiske mil var det så og si ingen vind og enda mindre bølger. Dette passet vårt oppsett og båt dårlig. Vi kjørte med en propell med for liten stigning, noe som enklere fortalt betyr bedre akselerasjon og mindre toppfart. Det var toppfart vi trengte i dag. I og med den beste topphastighetspropellen vår ble ødelagt under torsdagens race ble vi nødt til å velge denne sprintpropellen.

Teamet

De andre store propellene vi har kjenner vi ikke så godt egenskapene til enda, og det hadde derfor blitt litt gambling å sette på enn av disse. Vi kjørte det vi vi greide med dette oppsettet og endte på en 9.plass i dagens race. Det var mange som slet i varmen i dag. Ikke minst motorene. Flere brøt med tekniske problemer og en båt gikk rundt. Dette var team som lå nærme oss i sammendraget og dermed hjalp oss til å beholde 8.plassen. Vi har lært mye om båten denne uken og utvikler oss i riktig retning hele tiden. Det største høydepunktet denne helgen er et vi ble beste norske team.

Linn Løve Olsen

Det var tre norske team som deltok under årets vm i Offshore 3C. Neste helg er teamet på plass i Oslo for å stille ut båten under Offshore 1 VM som går der lørdag og søndag. Neste race er NM løp og går i Holmestrand siste helg i august.


Instagram

Next race

Como 3D race, ITALY 15-16 october

Follow my training!

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive