8 plass i VM

May 200424
8 plass i VM

Siste VM race på 65 nautiske mil var det så og si ingen vind og enda mindre bølger. Dette passet vårt oppsett og båt dårlig. Vi kjørte med en propell med for liten stigning, noe som enklere fortalt betyr bedre akselerasjon og mindre toppfart.

Siste VM race på 65 nautiske mil var det så og si ingen vind og enda mindre bølger. Dette passet vårt oppsett og båt dårlig. Vi kjørte med en propell med for liten stigning, noe som enklere fortalt betyr bedre akselerasjon og mindre toppfart. Det var toppfart vi trengte i dag. I og med den beste topphastighetspropellen vår ble ødelagt under torsdagens race ble vi nødt til å velge denne sprintpropellen.

Teamet

De andre store propellene vi har kjenner vi ikke så godt egenskapene til enda, og det hadde derfor blitt litt gambling å sette på enn av disse. Vi kjørte det vi vi greide med dette oppsettet og endte på en 9.plass i dagens race. Det var mange som slet i varmen i dag. Ikke minst motorene. Flere brøt med tekniske problemer og en båt gikk rundt. Dette var team som lå nærme oss i sammendraget og dermed hjalp oss til å beholde 8.plassen. Vi har lært mye om båten denne uken og utvikler oss i riktig retning hele tiden. Det største høydepunktet denne helgen er et vi ble beste norske team.

Linn Løve Olsen

Det var tre norske team som deltok under årets vm i Offshore 3C. Neste helg er teamet på plass i Oslo for å stille ut båten under Offshore 1 VM som går der lørdag og søndag. Neste race er NM løp og går i Holmestrand siste helg i august.


Latest blogs

 • EDOX photoshoot

  EDOX shoot
  07.Feb 2017
  Today i had a photoshot with one of my main partners, EDOX Swiss Watches. A very cool brand with many models catching the maritime lifestyle.
  Read more
 • Marcialonga done

  Winter training
  29.Jan 2017
  I am very happy with my performance this year. I got the time 3.29.26. Very happy to cut my time in almost half comparing to last year :-) 
  Read more
 • Marcialonga 2017

  Ready
  28.Jan 2017
  Once again i am ready for the highlight of the winter and my main training goal. The Marcialonga ski race in North Italy. 70K. Its crazy to see all the work that they put into it with no snow at all in the whole area!
  Read more
 • Ski training weekend

  Ski weekend
  13.Jan 2017
  A really nice and hard weekend with cross country skiing together with my training mates. This time we used the perfect tracks outside Lillehammer at Sjusjøen. Really nice conditions.
  Read more
 • Olympiatoppen test

  Training
  12.Jan 2017
  Today we had our first test for the year at the "Olympiatoppen" gym in Oslo. It went ok but room for improvements in some areas ;-) 
  Read more
More blog articles

Instagram

Next race

Calendar 2017 will soon be launched

Brett Luhrmann

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive