Goldfish Boat ny partner!

Dec 201513
Goldfish new partner

Det er altfor lite fokus på opplæring og bevisstgjøring rundt det å kjøre fort på vannet for vanlige båtbrukere. Det sier båtrace fører og forfatter Pål Virik Nilsen. Goldfish konstruktør og eier Pål Sollie er helt enig. Nå har de inngått et samarbeide der dette skal på agendaen gjennom flere prosjekter fremover.

 

Skal sette hastighetsopplæring på agendaen

I våres ga Sandefjordingen Pål Virik Nilsen ut boken ”Helt Propell” i samarbeide med Redningsselskapet. En bok som tar for seg det å kjøre båt litt fortere en planingsterkelen. Med sikkerhet og kunnskap i forsetet omhandler boken både praktiske kjøretips, sikkerhetstiltak, informasjon om båt, rigging og utstyr samt mye bevisstgjøring rundt hastighetskjøring på vann.

Et steg videre
- Boken var første steg i dette prosjektet sier Pål. Jeg brenner virkelig for dette og vil nå ta det videre. Steg for steg. Nå står opplysning og opplæring i form av kurs og film på agendaen. Vi har plukket ut noen viktige samarbeids partnere til å delta i prosjektet. Redningsselskapet er en selvskreven aktør. Når det gjelder Goldfish Boat så var de på øverste hylle når det kom til båt leverandør og partner. De har mange likhetstrekk med det jeg og min båtkarriere står for. Båtene har veldig sportslige egenskaper og et drømme design. Jeg er utrolig stolt at de har kommet om bord sier Pål Virik Nilsen. 

Ønsker dette velkommen
Den helnorske båtprodusenten Goldfish Boat ønsker dette initiativet velkommen. Vi vet gjennom egne erfaringer at dette er noe mange kan ha glede av. Det er selvfølgelig gledelig at vi alle blir tryggere i skjærgården, men også mange vil ha stor glede av å lære mer om kjøring i høyere hastigheter og dermed få en større opplevelse med båten sier Pål Sollie, eier og konstruktør i Goldfish Boat.  Pål Virik har gjort en kjempejobb med boken sin og vi gleder oss til å samarbeide videre med opplæring og informasjonsdelen. Majoriteten av våre kunder har allerede mye erfaring på sjøen, men vi kan alle ha glede av å utvikle oss videre. Det vil være positivt for både kjøregleden og eierskapet av hastighetsbåter, avslutter Sollie.Opplegget skal lanseres på ”Sjøen for alle” messen på Lillestrøm, 9-13 mars 2016
Foto: Goldfish Boat


Latest blogs

 • Stresa next!

  Stresa Next
  07.Jun 2018
  Its great to get back to Stresa racing. Its my third time there competing.  I raced both Class-1 and XCAT there before. I love the circuit and the city. But most of all the special passion among the Italian fans and spectators! 
  Read more
 • Nice bike session today

  Bike session
  07.Jun 2018
  On top of Norway`s oldest cities Tønsberg.
  Read more
 • Course day

  Course day
  03.Jun 2018
  Today i am out with some people doing boat drive training with my Goldfish 28 with 2X400 Mercury engines. 
  Read more
 • Just before the start

  Going on
  06.Apr 2018
  You can feel the tense & adrenaline just before the start...
  Read more
 • Ready for Fujairah!

  Fujairah Race 1 2018
  05.Apr 2018
  Feels great to start another season. My 25th season in a row!
  Read more
More blog articles

Instagram

Next race

XCAT Italy GP, Stresa 6 - 8 july 2018

Follow me!

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive