Pål gjør comeback i rundbane

Apr 201220
Pål gjør comeback i rundbane

Class-1 offshore fører Pål Virik Nilsen fra Sandefjord gjør comeback i Formula 2 world series. Pål skal kombinere offshore kjøringen med rundbane for å bli en mer komplett fører.

Det er det nye STENI teamet som gir Pål Virik Nilsen sjansen til å delta i VM serien for Formula 2 båter. STENI world powerboat team er et nystartet team som satser hard fremover. Det første leddet i satsingen er denne italienske BaBa båten som Virik Nilsen skal ratte. Årets VM serie skal i år kjøres over fem runder. To ganger Italia, Sverige, England og Norge står på listen


World series:
2 - 3 June Cagliari, Italy
16 - 17 June Stockholm, Sweden
11 - 12 August Grimstad, Norway
15- 16 September Nottingham, Great Britain

European Championship :
Auronzo – Italy 24-26 August

- Jeg er ydmyk og glad over å bli hovedpersonen i STENI sin satsing. Jeg gleder med til å teste båten og komme i gang. Jeg prioriterer fortsatt avtalene jeg har i Class-1 og kommer til å kjøre begge deler. Det gjør meg til en komplett fører, noe som er hoved motivasjonen min. Krasjer noen race mellom seriene er det Class-1 som blir prioritert. Fysisk er jeg mer forbredt en noen gang takket være gode vinterforberedelser med trener. Jeg er også med for å få gode resultater. Noe jeg tror er fult mulig med denne BaBa båten. Vi har også full oppbakking fra fabrikken i Milano så det kommer godt med.

 

Steni

 

Teamet jobber på spreng med å få båten klar til testing i mai måned. Første VM runde går i Italia 2-3 juni.

 

 

Postet av wwwebteam


Instagram

Next race

Como 3D race, ITALY 15-16 october

Follow my training!

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive