Pål gir gass igjen!

Sep 201115
Pål gir gass igjen!

KILDE: NMF. Etter en måneds pause er Norges Offshore powerboat profil Pål Virik Nilsen klar for nye utfordringer i Australia. Han er nå på plass hos Maritimo teamet på solfylte Gold Coast og gjør de siste forberedelsene før helgens to race i Redcliffe.

Etter en ustabil sesongåpning med uhell og tekniske problemer fikk Pål og makker Tom Barry-Cotter en revansje i Townsville før ferien. Der ble det to seiere, og de ligger nå på en tredjeplass i ”Aus 1” sammendraget totalt. Nå gjelder det å sanke poeng i samtlige av de gjenstående fire racene.

Alt kan skje
- Det er surt med brutte løp på grunn av tekniske feil, men vi lærer av slikt og må bare sette det på erfarings kontoen sier Pål. Siste to race med Mustang-Maritimo har vært utrolig bra og jeg håper vi kan fortsette i det sporet. Nå er vi avhengig av å vinne de siste racene for å forsvare tittelen nok en gang. Vi føler presset fra de andre. Det skulle bare mangle siden vi har tatt den Australske ”Aus 1” tittelen tre ganger på rad nå smiler Pål Virik Nilsen.

Hektisk sesong avslutning

-Pål har en hektisk båtsesong med sine to Class-1 team. Ved siden av Australia satsingen med Mustang-Maritimo kjører Pål også for et Engelsk team i VM. Den serien har så langt vært en skandale for Virik Nilsen og Parsonage Racing. Det gjenstår fire race i VM med avslutning i Dubai i desember. Parsonage mannskapet håper å snu trenden i Italia og Dubai.

-Vi får gjøre det beste ut av situasjonen i årets verdensmesterskap. Han understreker at det er 2012 som gjelder med tanke på VM. - Da skal vi vinne med Maritimo Australia avslutter en tent Pål Virik Nilsen.

FOTO: Kristian Vabø

 

Posted by: wwwebteam


Instagram

Next race

Como 3D race, ITALY 15-16 october

Follow my training!

Image gallery

Gallery

Movies

Movies archive